NineTales
Maine Coon

Subtitle

Maine Coons

Meille Maine Coonit ovat perheenjäseniä. Maine Coon on erittäin sosiaalinen kissa ja on mielestämme täydellinen perheille, joissa on lapsia. Kissoillamme on erillaiset persoonat, mutta kaikkia heitä yhdistää pehmeä ja hellä luonne. Parhaiten kissojamme kuvaa se, että ne hengaavat aina siellä missä sinäkin olet. He osallistuvat kaikkeen mielenkiintoiseen mukaan kuten: ruoan laittoon, pukemiseen/riisumiseen, lasten leikkeihin, siivoamiseen, lehden lukuun ym. He ikään kuin valvovat ja ohjaavat, että asiat menevät oikein. Ihmisten tullessa käymään, he ovat vastaanottamassa ja tutustumassa uusiin vieraisiin.

Kissamme rakastavat erilaisia leikkejä. Lelujen kiinniottaminen ja piiloleikit toisten kissojen kanssa ovat suosikkeja. He rakastavat kiipeilyä ja onkin hyvä, että kotoa löytyy hyvät ja korkeat kiipeilypuut. Koska Maine Coon on niin sosiaalinen kissa, emme suosittele koskaan, että se on kodin ainoa lemmikki tai joutuisi olemaan pitkiä aikoja yksinään.


 

MAINE COONS    

For us Maine Coons are family members. Maine Coon is very social cat and it is perfect cat breed for family's that has children. Our cats have different kind of personalities, but they all are very soft and tender souls. They also have same kind of habit. They all are like hang around buddies. They like to hang with you. They are participating all most everything that you do, they are like supervisors, watching beside you, that everything is going alright. When you are doing dishes, cooking, cleaning, reading there is always someone of the cats hanging around and trying to help you. If someone new is coming to visit, they are immediately welcoming new visitors to our house.

Our cats love to play different kind of fetching games, and they love to play hide and seek with each other. Because they are so social, we recommend that Maine Coon cat should never be lone or only pet in the house.

Maine Coons are big and showy, and they are admired often their feral looks.

Oops! This site has expired.

If you are the site owner, please renew your premium subscription or contact support.